بهترین راه دانلود - 11

windows 8 windows 7 opera firefox chrome idm winrar kmplayer kaspersky flashplayer adobe reader

تبلیغات

[-Text3-]

دانلود بازی Spider-Man The Movie – مرد عنکبوتی 2002 برای PC

دانلود بازی Spider-Man The Movie – مرد عنکبوتی 2002 برای PC

Spider-Man The Movie

دانلود بازی اسپایدرمن 2002 (Spider-Man The Movie Video Game) برای کامپیوتر

Spider-Man The Movie – مرد عنکبوتی 2002 یک بازی اکشن ماجراجویی سوم شخص مبتنی بر داستان های کمیک و فیلمی به همین نام می باشد که توسط Treyarch توسعه و توسط Activision در سال 2002 برای مایکروسافت ویندوز منتشر شد. این نسخه دومین سری ازSpider-Man که بر اساس خود فیلم ساخته شده و داستان آن مربوط به پیتر پارکر، نوجوانی خوش قلب که در سن جوانی یتیم شده و در نیویورک با عمه و عموی خود زندگی می کند.

در یک سفر علمی از طرف مدرسه به یک موسسه تحقیقاتی می رود و پیتر توسط یک عنکبوت مهندسی ژنتیک گزیده شد و به زودی متوجه می شود که ناگهان بینایی او کامل و بدنش از قبل کاملا عضلانی تر شده است. او اکنون دارای قدرت های باور نکردنی است و دستانش به طرز عجیبی قابلیت چسبندگی دارد.

حالا او می آموزد چطور از قدرت عنکبوب استفاده و کنترل کند، حالا اسپایدرمن شگفت انگیز تبدیل شده تا از شهر در برابر شرارت ها و حوداث خطرناک مواظبت کند. این بازی به طور کلی نظرات مثبتی دریافت کرده، اگر چه در برخی در صداگذاری و کنترل دوربین یکسری انتقادات داشتند. به دنبال همین گیم مرد عنکبوتی 2 در سال 2004 برای تبلیغ فیلم دوم و مرد عنکبوتی 3 برای تبلیغ فیلم سوم در سال 2007 نیز منتشر شدند.

همانند نسخه قبلی Spider-Man 2001 بازی مبتنی ضرب و شتم بوده و بیشتر سطوح در داخل یک خانه است، البته سطح خارج از خانه نیز وجود داشته و در میان آسمان خراش های نیویورک می توانید از بین این ساختمان ها با استفاده از تارهای خود عبور کنید، که البته استفاده نکردن از تار و سقوط از ارتفاع باعث مرگ فوری خواهد شد.

همچنین سیستم امتیاز نیز فعال بوده و جنبه های مختلفی مانند زمان (انجام مرحله در یک تایم مشخص)، کامل (بدون هیچ آسیبی طی کنید)، سبک (استفاده از ترکیب های مختلف مبارزه) تاثیر گذار در امتیاز می باشد. همچنین برخی از لول ها نیز جنبه های دیگری مانند اسرار (کشفت یک منطقه مخفی)، مبارزه (شکست همه دشمنان)، مخفی کاری (شناسایی نشدن توسط دشمنان) نیز تاثیر گذار است.

سیستم مورد نیاز

CPU: Pentium or Athlon 600MHz Processor

RAM: 128MB RAM

GPU: 16MB DirectX compatible 3D Accelerated Video Card

OS: Windows 98/ME/2000/XP

Store: 827MB Hard Disk Space

ODD: 4X CD-ROM Drive

راهنمای نصب

فایل فشرده را اکسترکت و SpiderMan.exe را اجرا نمایید.

دانلود بازی Spy Hunter 2003 – شکارچی جاسوس برای PC

دانلود بازی Spy Hunter 2003 – شکارچی جاسوس برای PC

Spy Hunter 2003

دانلود بازی شکارچی جاسوس (Spy Hunter 2003) برای کامپیوتر

Spy Hunter 2003 – شکارچی جاسوس یک بازی اکشن جنگی با وسایل نقلیه مبتنی بر دنباله آرکید 1983 و بازسازی می باشد که توسط Paradigm Entertainment توسعه و توسط Aspyr در سال 2003 برای مایکروسافت ویندوز منتشر شد. در این گیم پلیر کنترل G-6155 Interceptor که یک وسیله نقلیه جاسوسی و پیشرفته مسلح به سلاح است را دارد و بر خلاف نمای اصلی بالا به پایین در این نسخه بازسازی یک دوربین تعقیب و گریز، شبیه یه یک بازی مسابقه ای انجام می شود.

یک شرکت شرور به نام NOSTRA آماده است تا جهانیان را از بین ببرد و فقط یک شکارچی جاسوس که مجهز می باشد می تواند جلوی آن را بگیرد. شما با استفاده از سلاح های مدرن و شگفت انگیز به نجات تمدن بیاید و به هر قیمتی این جاسوسان و آدم کش را از ببرید.

برخی از ویژگی های SpyHunter 2003:

  • مسابقات سریع و مبتنی بر ماموریت
  • شرایط محیطی شگفت انگیز
  • گرافیک سه بعدی و واقع گرایانه
  • سلاح های متنوع و انفجاری
  • و …
سیستم مورد نیاز

Processor: Pentium III 800 MHz

RAM: 256 MB

Video Card: 8 MB

Hard disk space: 700 MB

تفاوت نسخه‌های 32 بیت و 64 بیت ویندوز چیست؟

تفاوت نسخه‌های 32 بیت و 64 بیت ویندوز چیست؟

تفاوت نسخه‌های 32 بیت و 64 بیت ویندوز چیست؟

همواره سؤالی مهم فکر کاربران سیستم‌عامل ویندوز را درگیر می‌کند: ۳۲ یا ۶۴ بیت‌ بودن سیستم به چه معنی است؟ هریک از این نسخه‌ها چه ویژگی‌هایی دارند و کدام‌یک بهتر است؟

هرگاه به نسخه‌های مختلف سیستم‌عامل محبوب ماکروسافت، یعنی ویندوز فکر می‌کنیم، خود‌به‌خود ذهنمان به‌سمت نسخه‌های ویرایش خانگی (Home) یا حرفه‌ای (Pro) و دیگر نسخه‌ها متمایل می‌شود. دراین‌میان، عوامل دیگری‌ هم برای ایجاد تفاوت اساسی بین نسخه‌های ویندوز وجود دارد؛ ازجمله ۳۲ بیت یا ۶۴ بیت بودن سیستم.

به‌احتمال فراوان بارها عبارات ۳۲ بیت و ۶۴ بیت به گوشتان خورده است و شاید کاملا معنای آن را درک نکرده باشید. این عبارات از کجا آمده‌اند و چه تأثیری بر تجربه‌ی کاربری‌تان می‌گذارند؟

چه عاملی کامپیوتر را ۳۲ یا ۶۴ بیتی می‌کند؟

بسته به نوع معماری پردازنده (CPU) استفاده‌شده در رایانه، سیستم شما ۳۲ یا ۶۴ بیتی خواهد بود. اکثر پردازنده‌های موجود تولیدشده در سال‌های گذشته در دسته‌ی ۳۲ یا ۶۴ بیتی جای می‌گیرند. عموما پردازنده‌های ۶۴ بیتی قوی‌تر از همتایان ۳۲ بیتی خود هستند؛ چراکه توانایی نگه‌داری و پردازش مقدار بسیار بیشتری از داده را دارند.

windows 10

برای درک بیشتر بزرگی تفاوت بین این دو معماری باید اطلاعاتی از نوع عملکرد و محاسبات در سیستم دودویی داشته باشید. برخلاف سیستم شمارش ده‌دهی که می‌تواند بسته‌های ده‌تایی را شامل شود و ما در زندگی عادی از آن استفاده می‌کنیم، سیستم دودویی فقط دو واحد دارد: صفر یا یک. بنابراین، پردازنده‌ای ۳۲ بیتی می‌تواند حداکثر ۲ به توان ۳۲ یا ۴میلیارد و ۲۹۴میلیون و ۹۶۷هزار و ۲۹۶ آدرس داشته باشد. باوجوداین، پردازنده‌ای ۶۴ بیتی می‌تواند ۲ به توان ۶۴ یا ۱۸،۴۶۶،۷۴۴،۰۷۳،۷۰۹،۵۵۱،۶۲۶ یعنی رقمی درحدود ۱۸کوینتیلیون (۱۸بیلیون گیگابایت یا ۱۶اگزابایت) آدرس ممکن داشته باشد که کاملا تفاوت دو معماری را نشان می‌دهد.

تفاوت ویندوز ۳۲ و ۶۴ بیتی چیست؟

اگر از پردازنده‌ی ۶۴ بیتی استفاده می‌کنید، برای استفاده از تمام توان آن باید از ویندوز ۶۴ بیتی استفاده کنید. البته، نسخه‌ی ۳۲ بیتی ویندوز روی پردازنده‌های ۶۴ بیتی به‌خوبی کار می‌کند؛ اما نمی‌تواند از تمام قدرت CPU استفاده کند. امکان نصب ویندوز ۶۴ بیت روی پردازنده‌ی ۳۲ بیتی وجود ندارد؛ اما ویندوز ۶۴ بیتی می‌تواند برنامه‌های ۳۲ بیتی را اجرا کند.

این دو معماری در ویندوز دو تفاوت مشخص دارند: ۱. نسخه‌ی ۳۲ بیتی ویندوز می‌تواند نهایتا از چهار گیگابایت حافظه‌ی رم استفاده کند؛ بنابراین اگر در رایانه‌‌تان شانزده گیگابایت رم داشته باشید و از ویندوز ۳۲ بیت استفاده کنید، سیستم‌عامل عملا نمی‌تواند بیش از چهار گیگابایت آن را استفاده کند؛ ۲. تفاوت دوم در پوشه‌ی Program Files است. در نسخه‌ی ۳۲ بیتی ویندوز تمام برنامه‌ها به‌صورت پیش‌فرض در پوشه‌ی Program Files نصب می‌شوند؛ اما در نسخه‌ی ۶۴ بیتی پوشه‌ای اضافه به‌نام (Program Files (x86 برای نصب برنامه‌های ۳۲ بیتی وجود دارد. دلیل این امر آن است که نوشتن برنامه‌ برای معماری ۳۲ و ۶۴ بیتی کاملا متفاوت است.

Program Files

وقتی برنامه‌ها می‌خواهند برخی از اطلاعات مشترک مانند DLLها را بگیرند، پوشه‌ی مشخصی از Program Files را باید بررسی کنند. این، دلیل جداکردن دو پوشه به‌وسیله‌ی ویندوز است؛ مثلا نرم‌افزار ۳۲ بیتی نمی‌داند با یک DLL از ۶۴ بیتی چه کند. دانستن این نکته خالی از لطف نیست که ویندوز ۳۲ بیت به‌عنوان x86 و ۶۴ بیت به عنوان x64 معرفی می‌شود.

نسخه‌های بسیار قدیمی از ویندوز، مثل ویندوز ۳.۱، نرم‌افزار‌هایی ۱۶ بیتی را اجرا می‌کردند. نسخه‌ی ۳۲ بیتی ویندوز با این نرم‌افزارهای قدیمی سازگار است؛ اما ویندوز‌ ۶۴ بیتی نمی‌تواند آن‌ها را اجرا کند. پس، اگر قصد دارید آن‌ها را در ویندوز ۶۴ بیتی اجرا کنید، باید از شبیه‌ساز ویندوز ۳۲ بیتی استفاده کنید. به‌علاوه، ویندوز ۶۴ بیتی به درایور‌های ۶۴ بیتی هم نیاز دارد؛ پس، اگر پرینتر قدیمی سازگار با ویندوز ۳۲ بیتی دارید، این وسیله روی سیستم جدید شما کار نخواهد کرد.

تفاوت بین برنامه‌های 32 بیتی و 64 بیتی

نسخه‌های متفاوتی از نرم‌افزار را فروشنده‌ی برنامه معرفی می‌کند. برخی از توسعه‌دهندگان فقط نسخه‌ی ۳۲ بیتی نرم‌افزار را ارائه می‌دهند؛ اما برخی به شما حق انتخاب بین ۳۲ یا ۶۴ بیتی بودن را می‌دهند و گاهی هم نسخه‌ی مناسب با سیستم شما را به‌صورت خودکار شناسایی و نصب می‌کنند.

64 یا 32 بیت؟

اگر ویندوز ۶۴ بیتی دارید، تا جای ممکن باید از نسخه‌ی ۶۴ بیتی برنامه‌ها استفاده کنید. بااین‌حال اگر به نسخه‌ی مناسب دسترسی نداشتید، با خیال آسوده از نمونه‌ی ۳۲ بیتی می‌توانید استفاده کنید؛ چراکه این نمونه باید به‌خوبی روی سیستم شما اجرا شود.

احتمالا سرعت اجرای نسخه‌ی ۶۴ بیتی برنامه‌ها آن‌چنان شما را شگفت‌زده نمی‌کنند؛ اما با استفاده از آن‌ها می‌توانید از مزایایی مانند امنیت بیشتر معماری و استفاده از رم بیش از چهار گیگابایت بهره‌مند شوید. همچنین، این برنامه‌ها معمولا از نمونه‌ی ۳۲ بیتی خود بازده بیشتری دارند و پایدارتر هستند.

پس، وقتی می‌خواهید برنامه‌ای دانلود کنید، به کلماتی مانند Versions یا Editions در لینک دانلود دقت کنید تا متوجه شوید نوع ۶۴ بیتی برنامه را هم سازنده ارائه می‌دهد یا خیر؛ زیرا نسخه‌ی ۳۲ بیتی برنامه‌ها با تمام سیستم‌ها سازگار است و معمولا فروشندگان آن را به‌صورت پیش‌فرض در صفحه‌ی دانلود قرار می‌دهند. قطعا اگر ویندوز ۳۲ بیتی دارید، فقط نسخه‌ی ۳۲ بیت نرم‌افزار برای شما کار خواهد کرد.

ویندوز کامپیوتر ما ۶۴ بیتی است یا ۳۲ بیتی؟

اکنون که تفاوت بین دو معماری را توضیح دادیم، می‌توانیم متوجه شویم از کدام نسخه‌ی ویندوز استفاده می‌کنیم.

در ویندوز ۱۰ با کلیک راست روی دکمه‌ی استارت و انتخاب گزینه‌ی System یا رفتن به منوی Settings > System > About می‌توانید در قسمت Device specifications و روبه‌روی گزینه‌ی System Type نسخه‌ی ویندوز نصب‌شده روی سیستم و نیز معماری پردازند‌ه‌ی خود را مشاهده کنید.

ویندوز ۶۴ یا ۳۲ بیت؟

در ویندوز ۷ و نسخه‌های قبلی، با کلیک راست روی گزینه‌ی Computer در منوی استارت و انتخاب گزینه‌ی Properties یا استفاده از کلیدهای ترکیبی Win + Pause در تمام نسخه‌های ویندوز، به صفحه‌ی مشخصات ویندوز می‌روید و روبه‌روی قسمت System Type می‌توانید اطلاعات ویندوز و معماری پردازنده را مشاهده کنید.

ویندوز ۶۴ یا ۳۲ بیت؟

هر دو پنل همچنین مقدار رم نصب‌شده را در بخش Installed RAM نشان می‌دهند. اگر ویندوز ۳۲ بیتی و بیش از چهار گیگابایت رم داشته باشید، با عبارت 4GB usable مواجه خواهید شد.

می‌توانیم ویندوز ۳۲ بیتی را به ۶۴ بیتی ارتقا دهیم؟

معماری پردازنده با سیستم‌عامل شما باید مطابقت داشته باشد؛ پس اگر مطابقت ندارد، ویندوز خود را می‌توانید ارتقا دهید. برای مثال، اگر از نسخه‌ی ۳۲ بیتی ویندوز ۱۰ روی پردازنده‌ی ۶۴ بیتی استفاده می‌کنید، ویندوز خود را به ۶۴ بیت می‌توانید ارتقا دهید. باوجوداین، نسخه‌های ۳۲ بیتی ویندوز نصب‌شده روی پردازنده‌های ۳۲ بیتی ارتقادادنی نیستند. برای ارتقای این سیستم‌ها باید کامپیوتری مبتنی بر پردازنده‌ی ۶۴ بیتی تهیه کنید تا از مزایای آن بتوانید بهره‌مند شوید. هر کامپیوتری که در چند سال اخیر ساخته شده، مطمئنا پردازنده و ویندوز ۶۴ بیتی خواهد داشت.

معماری ۶۴ بیتی؛ استانداردی طولانی‌مدت


درعوض، توسعه‌دهندگان تمام تمرکزشان را به توسعه‌ی بیش‌ازپیش نرم‌افزارهای مبتنی بر معماری ۶۴ بیت معطوف خواهند کرد که برای مدت بسیار بسیار طولانی به‌عنوان استاندارد تلقی خواهد شد. احتمالا برای مدتی طولانی به مرز ظرفیت رم در سیستم‌های ۶۴ بیتی (۱۶.۸اگزابایت) نخواهیم رسید. فقط تصور کنید با چندین ترابایت رم چه کارهایی می‌توان انجام داد، چه رسد به میلیون‌ها ترابایت!  پردازش و محاسبات ۶۴ بیتی استاندارد جدیدی است؛ اما همیشه این‌طور نبوده است. زمانی‌که ویندوز XP، نسخه‌ی ۶۴ بیتی ارائه داد، موجب سردرگمی فراوان و مشکلات سازگاری شد. بنابراین، تعداد اندکی از مردم از آن استفاده کردند. استفاده از سیستم‌های ۶۴ بیتی تا قبل از عرضه‌ی ویندوز ۷ هنوز فراگیر نشده بود؛ اما امروزه، این معماری به‌عنوان استانداردی برای ویندوز ۱۰ معرفی می‌شود. رم چهارگیگابایتی که در زمان طراحی اولین پردازنده‌ها دورازتصور بود، هنوزهم برای برخی استفاده‌های سبک کارگشا است. با کاهش قیمت قطعات کامپیوتری، به‌ویژه رم، تقریبا اکثر دستگاه‌های پایین‌رده هم با مقدار رم بیش از چهار گیگابایت عرضه می‌شوند. این موضوع سبب منسوخ‌شدن کم‌وبیش کامل سیستم‌های ۳۲ بیتی خواهد شد.